Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ENERGY ATHENS 2011 Δελτίο τύπου
ENERGY ATHENS

Αθήνα, 8/12/2011

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Κέντρο αρχιτεκτονικής τέχνης και περιβαλλοντικών μελετών σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: μουσείο αρχιτεκτονικής και design, παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο Energy Athens. Καλλιτέχνες από πολλές μορφές τέχνης παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο Contemporary Space Athens (εκθεσιακό χώρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου) με σκοπό να δώσουν μια  αίσθηση της σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα του σήμερα.

Η έκθεση θα παρουσιάσει ένα ευρή φάσμα δημιουργίας, με καλλιτεχνική πολυφωνία, με διαφορετική τεχνοτροπία και θα επιδιώξει να προβάλλει νέες τάσεις στο σύγχρονο ελληνικό εικαστικό γίγνεσθαι. Ένας από τους σημαντικούς στόχους των European Center και Chicago Athenaeum είναι να αναδειχτούν νέες εικαστικές τάσεις και προβληματισμοί. Επίσης και να τονίσουν πως η  τέχνη δεν περιορίζεται στην αρχιτεκτονική και τη ζωγραφική αλλά είναι παρούσα και σε άλλες μορφές έκφρασης οι οποίες έχουν την ίδια επιρροή στην γενική αισθητική καλλιέργεια του πνεύματος στο κοινωνικό σύνολο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στο Contemporary Space Athens (Μεγάλου Βασιλείου 46-48, στο Ρουφ) το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ήρα Λειβαδιώτη, Director of Administration and Marketing του Ευρωπαϊκού Κέντρου, στο ira@europeanarch.eu

THE EUROPEAN CENTRE FOR ARCHITECTURE ART DESIGN AND URBAN STUDIES

CONTEMPORARY SPACE ATHENS
46-48 Vassiliou Megalou
GR-118-54 Rouf / Athens
Greece
TEL: +30/210-342 8511
FAX: +30/210-342-8512

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου